Senang senang dan sempoi sempoi saja.
Tak ada yang fancy fancy . Tak ada yang blue ribbon.
Just to feed two mouths....
My policy...
Nak masak cara mana, nak bubuh apa,ikut suka. Yang penting kesudahannya. Sedap ke ditekak atau boleh boleh saja...itu pula terpulang pada kita yang memakannya.
Laksa cikson...no belacannn Tapi ada kisahnya yang tak dapat dilupakan... |
gulai cikson... rempah mak siti + faiza Ni lah satu satunya resepi yang betul dan benar belajar dari tokton. |
Bihun sup cikson.. Ikut suka nak baut macamana |
Sup daging korban cara cikson Rebus rebus jadinya.. |
Mee kuah cikson Adakala ikut resepi Adakala hentam sajalah ...apa apa saja pun jadi Masuk dalam mulut, keluar balik juga nanti. |
wah, sedap dan lazat makanan di atas.
ReplyDeleteGV, sedap tu atas pemakannya. Adakala kita dah puas hati masak. Dok seronok macam Ajis masak sup ayam dalam cerita P.Ramlee tu. Last2 orang makan masin berdengung.
Delete