Sunday, January 29, 2012

When life doesnt give you roses…..yet

 

Its been awfully quiet in  the house. The gals and their dad were off to pasar malam.Even the cats have made their disappearing acts.Safe for the sound and vrooming of the vehicles and the whirring of the fans everything seems idle at this moment in time.

I heaved a heavy sigh.

And a big questions came rushing to my mind.

When will life deliver roses to the people of no.7.Not that I’m ungrateful for the goodies.But…..it seems 2012 begins with trials and turbulences.

Why oh Why?

Cikli is in the midst of settling loose ends and edges in his new contract…..macam ketul batu sebesar the rock of Gibraltar nampaknya ada dalam kepala.Setiap hari nampak letih benar ‘menyettle’ macam macam hal.Hal hal manusia dan juga hal hal pitih.Semoga  berjaya …..Sebenarnya dah sampai masa untuk pencen, cikli.

Dan buat anak anak yang sedang mengharungi badai dan taufan dalam kehidupan….pesan mama bertabahlah.Sometimes the end yang kita ingat penamatnya itulah permulaan .Kalah dalam perjuangan mungkin itu permulaan dalam kemenangan.

Susahkan nak faham falsampah mama ni.

Itu juga pesanan buat diri sendiri yang berhadapan dengan segala macam kerenah bila kembali bekerja.Harap harap semua berjalan dengan lancar dan sabar menebal dalam diriku yang kadangkala bebal.

Dan beringat mengingatilah kita sama sama akan akhirnya kejadian manusia.Kerana yang lain belum tentu pasti.Tapi tentang ini 100% gerenti.

All in all its a pleasure to get roses  ….but if its not to be yet ,do not despair.Mana tahu mungkin dihadapan menanti berlori lori bunga rose merah ,putih ,kuning,biru,jingga buat kita……hehe.

image

Semalam,tertonton seorang chef masak sejenis roti guna rose petals sebagai salah satu ingredients.Dan haruman berbau rose memang amat disenangi.

In simple term…dont give up.Your pa never give up in his work …however hard or busuk it got .Kan.Your ma never give up,however disheartening it got…..We are people who persevere.Yes,we are.And I know the children will too.

 

Buat 3 orang roses …..dan seorang bee.Yang dikasihi.Sejati.

 

This entry was written on a night when nobody was at home……...even the cats or the cicak was in sight.And today I strike the publish button.

No comments:

Post a Comment