Saturday, May 1, 2010

mok

adikmok

This is Mok @ Gemok,the half breed. I aint sure of his blood. Born to Mummy,a Persian and kucing liar mana tah for his father.

He is one comical cat that sometimes gives endless entertainment to us.Manja ,obedient ,loving.

Tapi itu dulu dulu.

Now Mok has became a gangsta.

Masuk saja dalam rumah,kaki tu sentiasa nak menjengkek. Habis ditalanya .Konon konon to tell others:

Back off.Kenal tak siapa ni. This is Mr.MOKK .This my territory.

Lately Mok was very envious of Dell. Maka terjadi lah episod telinga capang dan suara mengiau.

Lastly ,Dell jugalah kena beralah. Sambil mata terkebil kebil perhati Mok yang berjinak jinak dengan Jade. Dalam hati tentu berkata kata:

Nantilah bila cek besaq.Pak Mok cek tampaq.

Sekarang pak mok jarang masuk rumah.Kena dok kat luar saja.Tapi bila ada chance akan ternampaklah dia terlentang dengan all four legs berdengkur dengan penuh nyenyak.

La ni Dell pula dah tiru aksi ni.

No comments:

Post a Comment