Tuesday, May 2, 2017

Wedding Lily... anakmenakan cikli


Hari Sabtu 29 hb April,hari Akad dan Nikah anakanda Lily ,anak saudara cikli. Bertempat di Putra Regency seawal 10 pagi majlis akad nikah dijalankan dan diikuti dengan Majlis Reception selepas itu.
Nampak meriah acara disitu. Cikson tak dapat hadir kerana berada di Sungai Petani kerana majlis Resepsi anak menakan@ saudara cikson juga berlaku serentak sama hari.... so you see.Cikson di sana sana sementara cikli disini.
pose selepas akad nikah..

So gambar gambar yang mengisi post ini adalah gambar 2 fb,wassap yang cikson pinjam....ehehe.Sorry na tuan2 punya gambar gambar itu.

Wedding Reception
By the way,to make for the loss of being unable to attend the Kangar do cikson join majlis sebelah pengantin lelaki. So adalah terselit gambar maklongson disana. Walau hari panas lit lit dan peluh merecik dan membasahi baju ,semua yang hadir puas berjamu santapan yang enak...By 3 we parted  ways and made our way home...kekenyangan.

Buat pasangan Lily and Firdaus,maklong wishes both of you a Happy Married Life Till Jannah . And to my adik ipar Selamat Mendapat Menantu dan menjadi Ibu Mertua...

Pengantin dan mama


Family pengantin perempuan
happy semuanya.

Majlis Sambut Menantu di Jitra.
 Bye...
Penuh harap agar kenduri December nanti,tak adalah lagi pertembungan majlis.
Pssssst.. nampaknya ada lagi yg nak makan nasi minyak nooooo. Terlepas ketapi pula cikson ttg ni..hihi.

2 comments:

 1. Musim cuti ni, memang ramai buat kenduri kahwin. Kalau dah berlanggar, memang ada yang x dapat nak datang

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itu yang terjadi kat kami,Nour.
   Dua kenduri dua negeri. Kena bahagi bahagilah famili.Setengah disini stgh di SP.

   Delete