Wednesday, September 14, 2016

Ke sana ke sini ke situ

Balik dari Langkawi kelmarin dulu, ingat tak adalah lah lagi nak kesini ke situ.
Rupanya ada lagi tempat yang perlu kami tuju.
Jadi awal awal pagi hari ini...yakni hari Rabu
Aku memandu
Aloq Staq kami tuju

Ke KMC @ KPJ jumpa doktor pakar mata pula
Kali ini jadi drebar anakanda tercinta....haha apa apa saja
Jam hampir sembilan baru sampai di sana .
Mujur lagi buat appointment ...kalau tidak naya
Kerana doktor tak layan kalau walk in saja...
Add caption

Habis segala dekat pukul satu
Terus balik ke Kangar sambil mata mencari tempat makan
Hmm...cuti raya haji walau dah hari ketiga, kebanyakan kedai makan esp. tom yam semua kerusi naik atas meja.
Awat tak melilau dari Alor Star....Kuala Perlis...Kangar semua tutup.

Lucu juga jumpa Dr. Sun rupanya
Fasih berbahasa dengan loghat Kedah yang pure
Terpinga pinga ciklin dengar dr. bertanya..

1 comment:

  1. Kat Ampang pon sama kedai masih tak dibuka. Semua balik ke pantai timur/selatan thai mungkin untuk 1-2 minggu. Kepada yang bujang tu kenalah cari kedai mamak kalau tak boleh masak sendiri...hahahahahahaha...

    ReplyDelete