Monday, June 2, 2014

Siaran dari ibukota

Apa kabar semua?
Terimakasih pada yang sudi jenguk gobok buruk makcik.Tiga empat hari juga tak jenguk disini.Sibuuuuklah katakan.
Harini cikson bersiaran dari Kepong.Sunyi dan sepi rumah bila anak anak dah mula bekerja.

Hikayat perjalanan bermula hari Jumaat bila makcik jadi ketua rombongan warga emas naik malindo.Dan hari berikutnya makan kenduri di Bangunan  Tabung Haji .Perkahwinan anak bapa saudara cikli.Such a sweet and simple event.
The next day ke majlis pertunangan anak saudara cikli pula di TUDM Subang.Majlis orang Perak bertemu Perak bertemakan vintage.Dan bila lihat segala tekad menekad terimbau kisah dulu dulu....
Hari hari disini anak anak bawa emak ayah keluar makan.Dari Setiawangsa,keSg Pencala hingga keUptown Damansara...mau kejung urat tua tua kami.

Cikli balik naik shamisha semalam tapi cikson kena tunggu sampai hari Rabu...jadi co pilot .So sehari dua ni teringin pula nak jengok Ikea..jom kita.

Mak jangan dok buat kerja ...cikten pesan masa nak keluar rumah.Anak sorang ni macam tak tahu pula ibunya bukan tahu dok melengung...
Dah siap nescafe se mug dan nasi goreng buat breakfast emak.Dan juga laptop uk ibu berinternet.
Nanti tghhari kita keluar...

Tapi bila lama lama.no.7,ninasandaq ,mok squirrel teringat pula kat depa.

Actually typing on this borrowed laptop is quite a task...asyik la dok typo error.




2 comments:

  1. La...ada kat kl ka....awat tak habaq.....suroh lah anak antaq mai bangsar ni...tak lah jauh mana.....bok mai harum maneh sekali ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle,
      tudia aih..lalu juga kat Bangsar tapi tak kelih pun .Harummaneh bok mai juga tapi dah habih perbedak.Kalau bagi tau awai awai boleh pi hantaq sebijik dua..

      Delete