Wednesday, January 25, 2012

Sewa bilik

 

1 room studio

Sempit .Muat muat badan saja

Macam ni kena pindah

Boboi: Makcik nina ,jomlah pindah apartment boboi.

 

Luas dan lapang.Ngam ngam untuk kita berdua.

8 comments:

  1. the best bilik sewa is yang ngam² badan tu... snug yet comfy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. KOG,
      heehe,dekat jepun ada tertengok cubicle muat badan utk sewa...dan teringat naik keretapi malam ...tapi tak snug and comfy.samapi ke pagi tak boleh lena.

      Delete
  2. nak sewa sekali boleh?
    boleh share2 duit sewa heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mq,
      Nina sandaq kata dia nak roomate yang tak mengigau.

      Delete
  3. hahahaha
    comel je dialog =)
    salam singgah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheqna,
      salam.Datanglah selalu.Tak kena tol pun.

      Delete
  4. Amboi! Kalau kat KL ni studio apartment pun ada yang dah RM400-500K. Nina Sandaq ni high maintenance lak. purrrr....meow!

    ReplyDelete