Thursday, November 24, 2011

Time flies…..does it?

 

Hmmm….dah petang Jumaat.Dah hampir seminggu cuti penggal persekolahan.Pejam celik,celik pejam dah nak masuk minggu kedua.

Yet,still no news about the continuation of the contract.Bio le…

Its been a cold day with the rain now and then.Kalau Pahang,Trengganu,Kelantan dah banjir,mujur Perlis masih belum start.Harap harap tu tidaklah.Tapi Sadhao kat Siam katanya dah banjir.Perlis ni air dari seberang sempadan pun boleh hiruk pikuk senegeri kena banjir.

Had the opportunity to get watch channel Thailand walau samar samar.Masih teruk nampaknya dari kaca tv.Kesian.

Rasa bosan kadang kadang terperap dirumah.Nak tinggalkan rumah masa ni ,bimbanglah pula.So jadi tukang masaklah makcik untuk cikli.Berseri muka dia bila tak perlu lagi beli lauk kedai.

Hari ni menu kami:

Gulai ikan bawal…..ssssh santan tak ada,so makcik substitute susu cair.Cikli tak kata apa apa.Kalau tidak kuat dia komplen kalau lauk rasa lain.

Sekarang mamason ada substitute Dello……anak Cici…cute sangat.Namanya Debab.Sebab dia debab@ gemok.Tapi kami panggil dia boboi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Debab @ boboi with the other siblings.But they didnt survive.

Haih…apa kaitan cerita anak kucing dengan time flies .Entahlah…actually macam macam cerita nak cerita tapi kalau buat cerita tentu jadi cerita lain punya cerita.Bye.

2 comments:

  1. Cikgu...
    Sitambi kami yg baru kami ambil di pasar sangat beruntung. Tumpang menyusu dgn baby ching.. Baby ching pula tidak kisah tiba2dpt anak susuan yg sgt kitam... Bagusnya....

    ReplyDelete