Monday, October 31, 2011

Saya nombor 9..Anda?.

 

From The Big Book of Small Stuff,I like the topic on Don’t Be A Martyr.

Terasa dekat dengan diri sendiri….

Martyr ? Me?

Tak martyr lagi kalau apa yang dibuat ,bukan diri yang numero uno.Its them ,them, THEM.

Mungkin secara kebetulan dengan apa yang makcik baca dalam Forum Cari…Saja suka suka.

Well,selepas buat sedikit arithmetic mamason tergolong orang nombor sembilan.Oh no…

No 9
##  Hey, you guys are the incompatible people in the world. You are so strong, physically and mentally.
You are often having big-aims. You will work hard and hard to get there.

Normally you suffer in the early age from family problems and generally you will have fighting life. But when you achieve what you have done, it's always a big task you have done! You are so much respected in the community, you are a person who can make a challenge and successfully finish the matter off.

You are very naughty in your younger age, often beaten up by your parents and involve in fights and you seemed to have lots of injuries in your life time. But when u grow you become calm and macho type.

Love is not an easy matter for you. You are good in engineering or banking jobs coz people  always trust you.

Your family life is very good, but will have worries over your children.

You r such qualities are humanitarian, patient, very wise & compassionate. You are born to achieve targets and serve every one all equally without any prejudice. You are totally a role model to anybody in the world for a great inspiration.##

 

Idaklah nak kata semua yang diatas itu adalah tentang kendati diri.Tapi tentang suffer in the early age from family problems and have a fighting life tu ……benar sekali. Oh ye,what a fighting we have through my growing years.Me and my elder sister….

You are very naughty in your younger age…..benar agaknya.

Often beaten up by your parents….memang benar

Involve in fights …. sangat benar sekali

tetapi yang tentang  ;You will have worries over your children ……sangat sangat benar sekali.

Tetapi kan yang baik baik tu pun memang ada juga bertepatan dengan diri ini

Cuma satu sahaja.

Good in engineering…..ni nak gelak.Maths pun 7 mana nak jadi engineer.Tapi masa jadi admin I always engineered plans.And many checklists were formulated then.Kan engineer kena work smart!

Dan tentang banking pula …..duit sendiri pun tak pandai urus.Asyik saja dok tak tahu itu ini. Asyik saja tiris sana sini.Tapi ni mamason dok belajar……thanks to anakanda yang kenalkan mama dgn sistem tu.

Well,well. Tentu ada yang kata …bidaah ni .Dok percaya kat nombor.

Tapi Datuk Dr.Fadhilah Kamsah pun ada buat artikel kan tentang ni……tak percaya sudah.

Dan mamason terima sebuah buku dari a PHD lecturer yang buat kajian tentang tarikh lahir.Entah mana la perginya buku tu.

Bye.

 

 

 

 

3 comments:

  1. SALAM,
    AGAK2NYA YANG NO 1 MACAM MANA ?

    ReplyDelete
  2. LF,
    Kalau nombor satu tentulah johan.

    ReplyDelete
  3. Eh! saya ni nombor berapa ya? Nak kira macamana? :)

    ReplyDelete