Wednesday, October 26, 2011

Ada berani? Cerita semula

Ini ceritera anak anak kaki 4 di no.7 .Perlis sana.Macam macam ragam macam macam gaya.

Yang lemah lembut tapi dalam jiwa ada bara

Yang tangkas likas tapi sebenarnya lembut jiwa.

Satu hari berlaku satu peristiwa.Nak tahu silalah baca …….

 

Hehe…ingat tak berani ke nak jadi tarzanna?

Mungkin itulah yang ada dalam her pea sized brain. Agaknya.

Eh makcik? My brain pea size?Tengoklah kaki. Mungkin itu pula katanya.

 

Si nina yang hari tu sikit punya ayu,sejak dua menjak ni bukan main nak tukar personality,nak tukar gaya.Tak cukup bertenggek  atas sofa ,atas palang pintu dia teroka.Entahlah apa yang tak kena.

gaya gangsta

Eh kat sini aman sejahtera. Mok dengan that yellow guy boleh jalanlah.Asyik nak ngorat saja.Benci tau!

cemas nampak

Tapi macam mana nak turun ni.Dah lama kami kat sini.Dan kebas tangan kaki.

mcmana nak turun ni

Pakli,tolong ,tolong.Tolong kami. Turunkan kami dari sini!

ha naik lagi

Ha naik lagi,pak li memerli. Bukan nak tolongi.Dia kasi kami marah ada lah lagi.

frust dgn manusia ni.

Biaq pilah kami kat sini, kalau nak tolong separuh hati.Asyik dok perli…….mamason tu apa tak kena,asyik mengilai tengok kami. Grrrrrrrrrrrrrrr.BENCI!

To abang paen: Selamat hari jadi.Hari ini.Jaga diri.

No comments:

Post a Comment