Thursday, November 18, 2010

Ai dan Ad

 

Ini nama yang dicadangkan untuk adik adik berekor.Bukan main lama nak tunggu budak budak  tu.Nampak mamJade keluar masuk bilik.I could sense that the time is right now.When I came back from my rondaing I heard queer voices. Small,shrill shouts. I saw mamaJade in a receptacle on the floor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hey whats that tiny speck near mama? There’s another one wriggling.They were eyeless! Eyeless pula Dell ni.Mata depa tak buka lagi lah.

Tapi Dell gelilah tengok .macam anak kakti saja.Lepas Dell cium depa seround,Dell lari keluar rumah ikut tingkap.Tak kuasa Dell.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hari tu mamaSon dah sediakan bilik untuk mamaJade bersalin.Dia guna laci plastik yang dilapik dengan kertas dan baju buruk.Mula mula mamaJade tak mahu gunakan.Dia lebih suka ceruk ceruk yang tersorok.Akhirnya mamajade mengalah dan book in bilik tu.Sekarang ni kalau nak melawat dia datanglah. Comel juga adik adik Dell.Boleh lah Dell main kejar kejar dengan depa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilik ni masa  banjir tu ,Dell yang gunakan .Sedap oooo tidor sampai tak sedar air dah masuk rumah.Dell zzzzzzz saja sampai esok pagi. Sedar sedar mamason and family dah cabut lari tinggalkan kami.Dell nangis kesedihan.Eeeeeow.Aaaaahu.Eeeeeiek.Hhhaaaha.Gelihati.

4 comments:

  1. tahniah dell, dah jadi abang! jangan dok nakal² lagi ye, jadi contoh teladan yang baik utk adik² :)

    ReplyDelete
  2. KOG,
    Dell : purrrr meowow...Dell selalu baik KOG.

    Ai,
    Sweet kan nama Ai.Tapi cikli nak letak nama lain.

    ReplyDelete