Thursday, September 30, 2010

Makcik,enough la tu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I cant understand.Nor can I stand it.Adakah pagi pagi selepas subuh ,dok mengadap benda hitam tu tiap pagi.Tup tap tup tap dia ketok benda hitam yang ada tulis tulis tu.

Oh itu keyboard.

Yang putih,sat ada gambar,sat ada suara tu screen.

Pahamlah Dell.

 

Yang malas nak cakap ni,semenjak mamason dah sibuk dengan dunia fantasi dia, aku anak manja dia pun dah tak berapa dia ambil tahu.

Dah tak sayang kat aku dah kot.Pahamlah Dell.

 

Tadi Dell lapaq sangat.Pakli pun dah lupa kot routine dia hari ni.OT tu memang banyak kerja.Tak macam mamason macam tuan pun ada.

Aku ngiauuuuuuuuuuuuu,aku eiowwwwwwwwww.

La dia tak peduli juga.Pahamlah Dell.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ni yang geram ni.Ha ambik kau.Kertas Tissue aku kerjakan.

Tapi makcik dok buat tak tau lagi

 

Last last nilah yang aku buat.Puas hati!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Baru mamason grrrrrrrrrrrrrrr kat kami.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamason nak pukul, kami cabut LARIIIIII.

Dell malam semalam mengamuk naik atas komputer 2,3 kali sebab mama tak endah kat dia.

Letak dia kat bawah,seminit kemudian dia naik lagi.

Last last mama hambat dia pi belakang rumah.Baru dia tau diri.

10 comments:

  1. tak sanggup berkongsi kasih dengan laptop! hehehe, comel gila

    ReplyDelete
  2. Kawan tu dah lapar, tuan dia buat tak tahu je... tu yang depa mengamuk tu! :)

    ReplyDelete
  3. laa
    teruk nya kalau Dell mengamuk...nasib baik dia tak kencing atas screen ni..mama pun sama..jeling2 lah kat Dell...esuk2 mana tau dia pi gigit wayar2 tu..apa macam???

    ReplyDelete
  4. Dell,
    Awat perangai kita sama? Jom nyanyi...Kita serupa.... purrr....meow!

    ReplyDelete
  5. Kalau Mok naik..haaaa...bye bye lah jawabnya laptop.Tak aci betul dell naik atas laptop,mama amik gambaq dia.Cuba Mok...kesian dia tau~

    ReplyDelete
  6. KGG,
    Dell ni bukan tahu minta permission nak kongsi apa apa.Tau tau saja dah ada depan kita.Sbb comel yang dia dah jadi besau kepala.Marah pun ,dia macam tak takut punya.

    ReplyDelete
  7. Kakcik,
    Pandai dell ni .Mengamuk dekat orang yang sayang.Maunya dia buat macam tu kat pakli.

    ReplyDelete
  8. Ezza,
    Masa dia naik tu betul betul masa saya sedang menaip.Nak kasar takut lagi besar kerosakan.Tu yang ambil dia turun pelan pelan.Dell ni suka melawan,silap kena cakar lah jawabnya.

    ReplyDelete
  9. Cat,
    tolonglah tegur sikit si Dell ni.kalau meragam amboi boleh tahan.

    ReplyDelete
  10. mok pun nak tiru aksi dell.So one day dia pun lompat atas meja masa mama tgh blogging.Tunjuk perasaan.Berat dah lah berkilo kilo.Skrg mama tak berani tinggal laptop kalau ada depa.
    Masa dell lompat,camera was with me.So Action sajalah.

    ReplyDelete