Tuesday, June 22, 2010

the call -update

Maka selepas guling gantang,kira siling,kira sawang,makcik had made up my mind.

So early in the morning ( takle berapa early pun ) mak cik called the officer.

Yes,I am interested and would like to have a try.

So my particulars were taken and would be submitted to the ministry.

And I was advised to be on the look for the posto.

It turned out to be the implementation of the PPSMIBI  ( betul ke ni ) needed many teachers esp. English .

Ho ho kalau lah dapat ,tak bolehlah lagi makcik dok blog siang malam pagi petang.

Takdak lagi la dok pakai baju kelawar .Rambut tocang.

Mula dah kena cari baju kurungs,tudungs,kasut,henbeg ,kunci kereta.

Utk 2 tahun wei.

Larat ke?

Tapi fulus tu yang dok memanggil tu.

Last pay + pension .Ye ye aku kaya.!

2 comments:

  1. ye ye boleh mintak skit.ahhahahha

    ReplyDelete
  2. Yey yey! Boleh la i membeli henbeg dan kasut utk u~ Org atas ni sila diam diam, :P

    ReplyDelete